Boek Ons!

Theaterimprovisatie, creatief samenwerken!

Ben je op zoek naar een leuk uitje, of een originele vorm van teambuilding? Theatergroep Buiten Bereik biedt trainers aan die leuke en leerzame workshops geven op maat gemaakt voor jouw evenement. Wil je liever naar de ervaren spelers van Buiten Bereik kijken? Wij komen graag een improvisatievoorstelling spelen op jouw evenement.

Bij een workshop leer je in een stoomcursus zelf ge√Įmproviseerde sc√®nes spelen. Je leert technieken bekend van programma’s als “De Lama’s” en “De Vloer Op”. Dit is zeker niet moeilijk en erg vermakelijk. De workshop kan desgewenst op maat gemaakt worden voor bijvoorbeeld teambuilding of persoonlijke ontwikkeling.

Is je interesse gewekt? Stuur ons een e-mail. Wij denken graag met je mee om jouw evenement tot een succes te maken. E-mail: boekons@buitenbereik.nl.

De verschillende mogelijkheden op een rijtje

Voorstelling – op maat

Buiten Bereik verzorgt improvisatieoptredens op maat. Dit optreden wordt opgevoerd door ervaren spelers van Buiten Bereik en duurt een uur of op verzoek 2×45 minuten. Het publiek kan genieten van een reeks korte hilarische en bij vlagen ontroerende sc√®nes. De sc√®nes worden ter plekke bedacht aan de hand van suggesties uit het publiek. Hierdoor krijgen de sc√®nes een persoonlijk karakter. U als klant bepaalt:

  • De lengte van de voorstelling
  • De thematiek van de voorstelling
  • Of u bepaalde personen tijdens de voorstelling in het zonnetje wilt zetten.

De improvisatievoorstellingen van Buiten Bereik zijn een effectieve manier om de feestvreugde te vergroten!

Workshop

Een workshop van een van onze trainers duurt 1.5 uur. In onze workshops worden deelnemers klaargestoomd om zelf te gaan improviseren. Zelfs de meest verlegen mensen hebben het naar hun zin en bloeien in een veilige omgeving op tot heuse improvisatietalenten. Deze vorm is ideaal als je actief bezig wilt zijn. En je leert elkaar ook nog eens op een andere manier kennen. Dit maakt onze workshops uitermate geschikt als teambuilding of als onderdeel van een personeelsuitje.

Workshop & Theatersport

Deze combinatie brengt het geleerde direct in de praktijk in de vorm van een echte theatersportwedstrijd. De combi duurt 2.5 of 3 uur. In het eerste deel volgen deelnemers een workshop. Na een pauze brengen de deelnemers in een heuse theatersportwedstrijd hun zojuist geleerde vaardigheden op het toneel!
Als u op zoek bent naar een leuk interactief uitje met een knaller op het eind, dan is deze vorm de juiste keus.