AFGELAST! – Buiten Bereik vs Pro Deo

VOORSTELLING 18 FEBRUARI AFGELAST!

Helaas, het mocht na ruim twee jaar wachten niet zo zijn. Na corona gooit nu storm Eunice roet in het eten. Doordat alle gebouwen van de Radboud Universiteit eerder sluiten, kan Buiten Bereik geen gebruik maken van theaterzaal C. We hadden het graag anders gezien, maar helaas kan de voorstelling morgen hierdoor geen doorgang vinden.

Enorm bedankt aan iedereen die al had gereserveerd of van plan was te komen, we zien jullie graag bij de volgende voorstelling terug. Deze staat gepland op 22 april aanstaande!


Lieve Buiten Bereik fans,

Na veeeel te lang wachten is het weer zover, we kunnen een thuiswedstrijd organiseren! Voor deze wedstrijd komt de winnende vereniging van het NSK 2021 speciaal vanuit Enschede helemaal naar ons Nijmegen. Dit gaat natuurlijk om de vereniging Pro Deo! Dit spektakel van een wedstrijd zal al heel snel plaatsvinden, namelijk op 18 februari. De deuren gaan open om 19.45 en de wedstrijd zal beginnen om 20.00 in theaterzaal C. Zie onze socials voor de onthulling van het spelende team!

Een kaartje is 5 euro voor studenten en 7,50 voor niet-studenten. Reserveren kan hier. Bij de ingang zal het coronatoegangsbewijs gecheckt worden.

Hopelijk zien we je dan!

Lieve groetjes van Buiten Bereik