Rabo Club Support

Lieve Buiten Bereik fans,

Misschien zijn jullie bekend met de Rabobank Club actie waar wij vorig jaar ook aan mee hebben gedaan. Het is een actie waarbij jij kunt stemmen op clubs die volgens jou een steuntje in de rug verdienen. Vorig jaar hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van het opgehaalde bedrag met behulp van jullie stemmen. Wij hebben zo onze fantastische trainer kunnen betalen!

Dit jaar doen wij weer mee met de Rabo Club Actie. Dit jaar willen wij graag deelnemen aan het Nederlands Studentenkampioenschap Theatersport! Om dit te kunnen bekostigen, kunnen we wel een steuntje in de rug gebruiken.

Woon jij in of rond Nijmegen en heb je een rekening bij de Rabobank? Stem dan op ons! Dit kan gemakkelijk via de app of via de Rabobank website (Zelf regelen -> Lidmaatschap -> ClubSupport -> Zoek op ITV Buiten Bereik) of via de volgende link: Rabo Club Support Buiten Bereik. Stemmen kan tot 25 oktober!

Je mag in totaal op 3 clubs stemmen. Wij zouden het natuurlijk heel erg leuk vinden als jullie op ons zouden stemmen.

Lieve groetjes,

Buiten Bereik

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.