Geit Zonder Naam

Als goedverzorgde en weldoorvoede geit in een geliefde kinderboerderij wil je natuurlijk niet gelijk gaan mekkeren, en een bericht beginnen met: “Tot Hier!”, maar toch is dat wat ik ga doen. Ik weet niet of u het Impro-Tot Hier!-feestje in de Lindenberg kent, maar in ieder geval stonden ik en vijf soortgenoten afgelopen zaterdag stand-by om naamdrager te worden van het winnende Nijmeegse Improvisatietheaterclubje. Van de eenden die er als de kippen ja/nee bij stonden te zitten begrepen wij dat er uiteindelijk, met de niet uitzwenkende uitslag van 61-61, twee winnaars waren. Waardoor één van ons nu met een dubbele naam door het leven gaat. Op zich hadden we dan wel collectief dezelfde naam gewild, maar het draagvlak daarvoor bleek tocht te extra-extra-smal. Voor mezelf bleef de kans op een naam ver buiten bereik. Waar vroeger de rugzakken uitgedeeld werden aan hen met een lager niveau, is Binnenste Rugtas nu dus-terecht-de Impro-Hoogbehgaafste Geit in ons midden! We zullen goed op hem passen. Toch zou ik voor één verzoek mijn extra stoute schoenen aan willen trekken: laat dit unieke evenement wederkeren, gaat allen kijken en genieten, weest trots op wat u deze avond georganiseerd en gespeeld heeft, maar laat geen andere vereniging uw leuke en ludieke huldigingswijze volgen. Voor je het weet worden we vernoemd naar de NEC speler van de week en loopt één van ons als Anass Achahbar constant rugdekking te geven

Anonymous Beeeh

Foto’s: Arno Kemperman