Tot hier! De Nijmeegse impro battle

Datum/Tijd
Date(s) - 15/09/2018
7:30 pm - 11:59 pm

Locatie
de Lindenberg

Categorieën


Roep een emotie, relatie of locatie naar improvisatie-acteurs en je krijgt een scène die je van te voren nooit bedacht kon hebben. Dat is de magie van improvisatietheater. Tot hier! is een avond vol improvisatie in de vorm van theatersport. Kom kijken hoe zes Nijmeegse theatersportteams elkaar uitdagen tot het spelen van de mooiste, meest onroerende of hilarische scènes. Dit alles begeleid door de beste pianisten. Het wordt een zinderende avond die je niet wil missen. Bestel je tickets à € 10,- bij de Lindenberg. Early birds hebben een ticket met toegang voor de finale.

Buiten Bereik, Extra Stout, Rugtas, Pas Op Zwenkt Uit, Collectief XXS en Binnenste Buiten staan te popelen om de vloer op te gaan en de strijd met elkaar aan te gaan. Via drie poulewedstrijden in twee zalen werken ze toe naar een spannende finale die de winnaar van deze improbattle zal uitmaken.
Tot hier! is emotie, spanning en sensatie. Een avond vol onverwachte wendingen met een ultieme climax. Tot hier! is Nijmeegse theatersport op zijn best.

Tickets kosten € 10,- voor de hele avond. De eerste 120 tickets, de early birds, geven gegarandeerd toegang tot de finale. Bestel je tickets bij de Lindenberg:

www.delindenberg.com/theater/tot-hier-de-nijmeegse-improbattle