NSK

Datum/Tijd
Date(s) - 03/11/2018 - 04/11/2018
Hele dag

Locatie
Parnassos Cultuurcentrum

Categorieën


De inschrijving geregeld, de voorbereidingen in volle gang en het enthousiasme opgevoerd. 3 en 4 november gaan we met welgeteld 2 teams schitteren op het NSK! #NSK #Buitenbereikdoetmee

Meer info en reserveren op www.nsktheatersport.nl

Het Nederlands Studentenkampioenschap (NSK) Theatersport is een bruisend theatersporttoernooi dat sinds 1992 jaarlijks plaatsvindt in verschillende steden in Nederland. Het NSK wordt georganiseerd door het team dat het jaar ervoor het kampioenschap heeft gewonnen en heeft over de jaren heen plaatsgevonden in onder andere Maastricht, Enschede, Leiden, Tilburg, Nijmegen, Zwolle en Groningen. Dit jaar vindt het toernooi voor de tweede keer plaats in Utrecht.

Voor een weekend komen studenten en theatersportliefhebbers uit Nederland en Vlaanderen samen om nieuwe games, ideeën en technieken te delen. Door het grote aantal studenten dat deelneemt, blijft het NSK elk jaar vernieuwend. Elk jaar betreden tijdens het NSK nieuwe spelers het podium om te strijden om de felbegeerde Duc en de eer om het volgende toernooi te mogen organiseren. De sfeer tijdens het toernooi is altijd broederlijk, wat de wedstrijden alleen maar leuker maakt.